Туризъм и забележителности в Пампорово

Забележителности около Пампорово

by admin

Причудлива, вълшебна и опияняваща ще е всяка гледка от Пампорово за онези, които са решили да полетуват сред природа. Разположението на зимния комплекс създава идеални температурни условия, насред множество забележителности, които могат да бъдат видени от всеки живеещ в динамичната днешна действителност създадена в големия града.

В околността на Пампорово не липсват и забележителни, исторически и паметни места. Сред тях с най-голяма значимост се открояват – Бачковски манастир, Смолянски езера, Чудните мостове, Триградското ждрело. Не липсват и уникалността и артистичността на пещери, сред, които най-популярна е Ягодинска пещера.

За почивка погледнете тук

По време на почивки, и за нощувки в курорт Пампорово функционират десетки хотели, хижи, вили и къщи за гости, всяка от които уникална по свое му и находища се из местността на комплекса.

Леглова база на най-високо ниво, всякакви изисквания за всякакви различните вкусове, много лукс и удобства е само малка част от това което може да се види в региона.

Приятни моменти, вълнуващи разходки, съпроводени с емоционални изживявания и в максимални дози Пампорово обещава незабравима почивка.

You may also like

error: Content is protected !!