Седалков лифт в Пампорово

Пампорово обгръща всеки в омайна природа

by admin

След времето за море идва момент, в който трябва да плануваме и зимната почивка. Курорта Пампорово е идеално място за това. Хотели в Пампорово се славят като едни от най-елегантните, изискани и луксозни места за настаняване по време на зимната ваканция.

Ако и вие мечтаете за незабравими изживявания, многообразие и микс от разкош, развлечения, срещи с приятели и незабравими мигове със семейството, то дестинация Пампорово гарантирано ще задоволи очакванията ви. Разположен в сърцето на планина Родопите, комплекса ще задоволи очакванията и на най-взискателната аудитория от туристи. На цялата суматоха и шума от големия град, Пампорово обгръща всеки в омайна природа, чистота и прохлада.

Хотели Пампорово са на разположение за най-претенциозния вкус и предоставят възможност за идеалната професионална обстановка, подправена с чар, обаяние и гостоприемство. Курортът Пампорово не е място, което само в зимните месеци може да посещавате. Това е комплекс, който ще избави и от зноя в лятото, предлагайки прохлада, зеленина и развлечения. От това място лесно може да се достигне до връх Снежанка, който се издига величествено на цели 1650 м.. Този връх в планината е един от 100-те туристически обекта на страната http://bghoteli.eu/пампорово/хотели.

Из околностите на Пампорово се намират десетки забележителни обекти, съхранили история и култура от вековете. Тук са: Бачковски манастир, Смолянските езера, Чудните мостове, Триградското ждрело, Ягодинска пещера и т.н..

Във всеки един от хотелите на Пампорово могат да се намерят чудесни условия за отдих, забавления и пълен релкс. Това, което трябва да знаем преди потегляне на ваканция на такова място е:

Когато запазваме места – добре е да знаем, каква стая ще отговори на нуждите ни, както и дата на заминаване и дата на напускане на хотела. Когато се настаняваме в хотели – оставяне на личните данни в хотела по време на настаняване; въпросите около ценните вещи и допълнителните екстри, които предлага хотела са сред нещата, които трябва да се уточнят предварително. По време на престоя в хотела – администрацията на всеки един хотел е на разположение по всяко време, за да откликне на нуждите и запитванията на гостите. Как ще изкарате няколкодневната си или едноседмична почивка на място в планината, зависи единствено от вас. Курортен комплекс Пампорово обещава безгранични удобства по всяко време на годината, синхронизирани с нуждите на съвременния човек.’, ‘Пампорово обгръща всеки в омайна природа

You may also like

error: Content is protected !!