5 причини защо да заложим на почивка в Свети Влас

by Wilma Austin

В днешно време ежедневието на всеки човек става все по-забързано. Времето лети. Дойде време за лятна ваканция. Какво по-хубаво от това да си прекарате прекрасно през така желаната почивка? Мислили ли сте да си резервирате апартаменти под наем Свети Влас за почивката това лято? Нека ви разкажем защо курортът е предпочитан.

Свети Влас се намира на север от Бургас и е в изключителна близост до друг голям и много посещаван курорт Слънчев бряг. Градът е изложен в подножието на склонове на Стара планина. Климатът е много благоприятен, защото се съчетават чистият планински въздух,  мириса на море и така здравословните йодни пари.

Защо да заложим на почивка в Свети Влас? 

Искате незабравима почивка в Свети Влас? Може да си гарантирате такава с Диневи Ризорт. Ще имате възможност да резервирате апартамент на първа, втора или трета линия според вашите потребности и желания. Всеки един от апартхотелите разполага с тераса с изглед към морето или към градината. Също така те имат собствен басейн, на места с детска част, както и просторни зелени кътчета за разходка и отдих. 

Няколко причини защо да изберем Свети Влас:

  1. Той е тих и спокоен курорт. Близостта му до най-големият и желан за нощен живот к.к. Слънчев бряг, дава възможност да си организирате различни забавления и летни атракции по време на почивката. 
  2. Една от главните причини Свети Влас да е от най-предпочитаните места за лятната ваканция е яхтеното пристанище „Марина Диневи“. Пристанището е изключително модерно и разполага с невероятни условия за престой и поддръжка на над 300 яхти. Има възможността да побере дори и кралска яхта, която е с дължина повече от 25 метра. На място ще откриете и административна сграда, сервизен център и магазин за принадлежности и екипировка. 

Сред любимите места за разходка на всички туристи е именно алеята покрай яхтите. Покрай алеята може да видите много заведения, ресторанти, барове, казина и други луксозни магазини. 

  1. Друга причина, поради  която вие може да изберете този курорт за вашата почивка е самият плаж. Той е разделен на три части, като най-големият е Централния плаж. Както вече знаете плажната ивица е дълга 1,5км. Финият и златист пясък, кристално чистата морска вода, кокетните плажни заведения и спокойната атмосфера са сред нещата, които не за пропускане.  Плажът е признаван многократно за един от най-добрите с престижния приз „син флаг“. 
  2. Плажовете на Свети Влас предлагат и огромен набор от забавления. Ако сте фенове на подводния риболов, скуба дайвинг, уинд сърфинг и ветроходство, това е точното място за вас. Има много развлечения и за малките гости, които съща са важна част от туристите. Плажът разполага с площадки за игри, бънджита, надуваем замък и още други куп приключения.
  3. Настаняването. Не можем да пропуснем да кажем няколко думи за възможностите за настаняване в района. Свети Влас предлага изключително разнообразие от апартхотели на първа линия, втора линия или по-отдалечени, през кокетни вили, до луксозни апарт комплекси. Все пак, ако търсите  апартаменти под наем Свети Влас е мястото. Самостоятелни, напълно обзаведени и изцяло оборудвани за по-дълъг летен престой, те са идеален вариант за семейството. 

Не се колебайте, а резервирайте вашата лятна ваканция в един от най-добре и бързо развиващите се курорти в България. 

You may also like

error: Content is protected !!