Хотел Съни хилс Пампорово

Хотел Съни хилс Пампорово

by pavlina

Обичате ли да си почивате активно зимата? Ако сте от този тип туристи, то няма как да не сте посетили поне един път ски курорта Пампорово. Кацнал на скатовете на Родопите, част от общините Смолян и Чепеларе, Пампорове е желана дестинация за ценителите на снежните спортове. Място по склоновете има както за „прохождащи“ скиори, така и за майстори на спорта. Разнообразието от професионално обработени писти в съчетание с удобни лифтове дава свобода за избор на пространство и трудност.

Замисляйки се обаче за зимната семейна ваканция, идва въпросът и къде да отседнем. Районът предлага голямо количество места за настаняване, които гарантирано биха отговорили на всеки вид клиентско търсене. И въпреки това най-удобното и практично решение е апартхотел до лифта в Пампорово. На вашето внимание днес ще поставим Хотел Съни хилс, който едно такова местенце с локация само на 250 метра от станция на седалковия лифт.

Съни хилс Пампорово е модерен, възлово разположен хотелски комплекс, обзаведен в скандинавски стил. Нетрадиционното интериорно решение на дизайнерите ще ви накара да се чувствате уютно с привкус на лукс и елегантност. На разположение за настаняване са стаи за една или две персони, както и апартаменти. Апартаментната част е по-обемна и там може да избирате между две спални плюс дневен тракт или триспален апартамент с дневен тракт. Като апартхотел до лифта в Пампорово Съни хилс предлага на своите гости наем на ски и сноуборд екипировка, както и много добре квалифицирани ски учители.

За задоволяване на кулинарния глад на всички гости на хотел Съни Хилс Пампорово се грижат шеф готвачи от висока класа. Апетитни деликатеси от български и интернационални менюта са достъпни за ценителите на качетвената и вкусна храна. В залата на ресторанта е просторно, разположена е озвучителна техника и това дава възможност за организиране на различни официоални мероприятия. Ако решите да посетите дестинацията през топлите месеци на годината ще можете да се насладите на своята вечеря или барбекю на открито.

  • Хотел Съни хилс
  • Пампорово
  • +359 896 07 70 88
  • marketing@sunnyhillsbg.com

You may also like

error: Content is protected !!